søndag, februar 17, 2008

VI SKAL HIT!!

Disneyland Paris (<---link) - Here we come! Oj, oj ,oj nå kan jeg bare informere om at vi er i 120 og gleder oss som små barn hele gjengen. Sommerferien er bestilt og vi skal hit. =)))))))

Hvem er vi? Jo, vi er Endre, Mathias, Annette og meg. Gjett om vi får en eventyrferie da - bokstavelig talt faktisk.

Det blir så gøy, og ekstra gøy når Endre og Annette blir med oss. =)

VI GLEDER OSS!!!

Under ser dere bilder av slottet vi skal bo på. *knis*





søndag, februar 03, 2008

Ja, da var vi jammen kommet til februar alt... At den tiden skal gå så fort - jeg rekker nesten ikke å tenke engang. Jeg husker da jeg var yngre og tida sto stille og alt jeg ville var at den skulle gå fortere... hastet etter å bli voksen. Men en eller gang i begynnelsen av 20-årene glemte jeg tiden og derfor flyr den bare uten at jeg tenker på den.

Jeg har så lyst til å scrappe!! Jeg har masse nye lekre saker fra i januar som bare ligger å venter på å bli brukt - jeg hører de roper! Men jeg orker bare ikke... 2008 er året for å få nok hvile og stress et fremmedord. Jeg sover lange gode netter og det er fantastisk deilig. Jeg kjenner at jeg trenger det. 2007 var et tungt år og jeg klarer ikke ett sånt til. Nå har jeg bare 1 1/2 år igjen av utdannelsen min så den og Mathias og mitt eget velvære får min fulle oppmerksomhet nå. Mathias kommer alltid først uansett da. *s* Han har blitt stor gutt altså - tenk han blir 5 år til sommeren. Han har alltid vært veldig flink å leke og være fantasifull, men det har han blitt helt genuin i nå. Jeg blir helt fascinert. Han tegner og skriver til den store gullmedaljen. Han lærer seg andre språk og han lærer masse annet nyttig hele tiden - han er kort og godt veldig interessert i å lære og suger til seg som en svamp. Og til sommeren skal han på sin første ordentlige sommerferie. Til Disneyland Paris! Oh boy, gjett om vi gleder oss!! :-) Vi skal forøvrig ikke reise alene heller, men hvem vi skal reise sammen med kan få være en hemmelighet til alt er bestilt og ferien er i boks. Nysgjerrig nå? Hehe, vi gleder oss veldig ihvertfall!

Legger ved de siste tingene jeg laget til DT-galleriet for Papirloftet i januar. JordbærLOen var til skissomania på scrapping.no. Sa jeg forresten at jeg har noe helt sinnsykt lyst til å scrappe akkuart nå??? Sukk...