onsdag, mai 13, 2009

Oooooo jøye meiiiiii .... :O

Her var det støvete gitt !!!! Jeg er visst ikke noe blogger jeg... ihvertfall så er jeg bare en periodeblogger... hehe. Oppi alt stress og styr så kom jeg til å tenke på at jeg kanskje skulle oppdatere litt her hva som skjer ... ja sånn at jeg kanskje kan innse det jeg også. haha. Vi få ta begynnelsen først. Om 1 måned er jeg Ingeniør Linda. :O Fyttirakkern... Jeg er vettaskremt. Og som om ikke det er nok, så skal jeg nå forlate det livet jeg har kjent i 4 år ... huff... Tenk at det er 4 år siden jeg bestemte meg for å bli ingeniør - mange av dere husker det sikkert - og nå er tida gått og jeg blir ingeniør. Jeg er rystet... hahahaha. :p

Jeg må innrømme at jeg sterkt vurderer å gå videre på master av den enkle grunn at forandringen fra studentlivet til sånn der arbeidsliv igjen, skremmer vannet av meg...

Jeg blir melankolsk og litt trist. Her har jeg nådd målet - jeg har jo gledet meg til å bli ferdig, men så er det altså trist og jeg vill ikke slutte... merkelige greier... Jeg har ihvertfall innsett at der noe slutter, så begynner noe annet, og jeg må heller prøve å glede meg over den nye begynnelsen enn at noe er over. Ikke sant ?? :)

Mathis begynner på skolen i august... enda ei gigaendring i livet. Vi bestemte oss ved juletider for at vi flytter tilbake til hjemplassen vår (harstad). Det er flere årsaker til det. Det er trygt og godt og kjent. Det er hva Mathias vil for der bor jo mor og bestefar og alle sammen. Også er jo Linda singel og fri som fuglen til å bestemme hvor hun vil dra. hehe. Som en liten kommentar, bare fordi jeg skrev endel om det i fjoråret, så var det neimen ikke kjærligeten jeg hadde funnet. Jepps, feil kan man ta. hehe. Men det er nå ok det. ;-)

Scrappe gjør jeg ikke i det hele tatt. Skolen spiser opp tida mi og mere til... altfor mye nå igrunn så jeg håper jeg enda henger sammen i en hel bit i juni. Håper på inspirasjon og tid til hobby prosjekter i fremtiden ! Jeg savner det !! :)

I mangel av noe å vise frem og fordi poster uten bilder er dødskjedelige så får jeg slenge med et bilde fra påska. Vi var stort sett ute hele påska - helt fantastisk vær. Og det har vi nå også - nydelig vår og alle hjerter gleder seg. hehehe. Ummm, ja også er jeg en smule nevrotisk over alle disse forandringene da, men foruten om det - vi har det bra her i nord. :)

Stor klem til deg hvis du titter innom her. :)

3 Comments:

Blogger Catrine said...

Så koselig å "se" deg igjen her! :)
Og wow - tenk så fort de fire årene har gått - jeg husker godt da du skulle begynne på skolen.
Og nå har du klart det - det er jammen noe å være stolt over Linda!
Lykke til vidre uansett hva du bestemmer deg for. *stor klem*

9:05 p.m.  
Blogger bibbi said...

Hei hei :)
Er bare innom en tur for å se hvordan det går med deg, og om det var kommet noe nytt her. Håper du fremdeles henger sammen etter den travle tiden! Gleder meg til du får inspirasjon og tid til hobbyen igjen - kreasjonene dine er til stooor inspirasjon for meg og mange andre! :)

Håper du har en fin og avslappende sommer :)

klem fra Johanna

6:59 p.m.  
Blogger Dr Rex said...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.

6:58 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home