onsdag, februar 21, 2007

Man må ha sin egen "feel good" tune :-)

Nå har jeg lagt til min "vitamin-sprøyte" sang her i bloggen. Når jeg hører denne så får jeg lyst å groove med en gang og alt blir så mye kulere rett og slett. :-) Hehe, anyway, ville bare dele den så kanskje den kan gi deg litt "feel good" følelse også. ENJOY!

fredag, februar 16, 2007

Det skjer før man sukk for seg. Uten forvarsel. Plutselig blir alt satt i et nytt perspektiv og hverdagen og prioriteringene er ikke lenger de sammen. Plutselig må man reflektere og tenke over ting man tar for gitt. Helt enkle ting. Og sånn er det jo - når alt er som det skal, men man glemmer gjerne at det plutselig kan snu.

Her ser dere den skjønne lille sjørøver kapteinen jeg tok med meg i barnehagen i dag. :-) Han er det kjæreste jeg vet om. Han er livet mitt - alt handle om han. Nå er han syk. Hva som feiler han vet vi egentlig ikke enda. Han har vært fryktelig mye syk etter jul. Han ble syk igjen for 2 uker siden. Da tok bestemoren ferie for å ha han sammen med seg. Men hos bestemor ble han enda mer syk. Han sluttet å tisse og var veldig dårlig. Det ble innleggelse på sykehuset. Jeg dro etter han til bestemor da. Også måtte vi til regionssykehuset. Og nå er vi hjemme igjen for noen uker før vi skal tilbake. Han er en helt, denne gutten. Han har vært gjennom mye nå og enda mer blir det. Men vi må finne ut av dette så får vi ta det videre derfra. Blodprøver viser lite hvite blodlegemer og de har sett mye på urinveiene hans, men mer enn det vet jeg ikke. Nå er han i fin form, men blir fortere sliten. I går kjøpte vi nintendo game cube med super mario, for det ønsket Mathias seg mest av alt, og helter fortjener fin premie. Vi tar dagene med ro - andre ting får bare vente. Idag har jeg bevilget meg en husmor dag og skal rydde og vaske litt her. Kanskje tilogmed få gjort litt skolearbeid - vi får se.

Jeg elsker min lille solstråle!