fredag, januar 26, 2007



Se mitt nye vidunder! *love* Denne ble levert på døra mi idag, og selv om det er mye gamle vaner fra sony ericssonen som må endres nå ;) , så digger jeg den. Nudelig!!! OG 3 Mpx kamera! *enda mer love*

Info lagt til litt senere: Jeg er så forelsket i denne telefonen! Ok, hør her om kameradelen: Den har blitz. Den har skikkelig zoom. Den har hvitbalanse. Den kan ta bilder i sepia, sorthvitt og negativ! Den kan ta 3 bilder etter hverandre. Kan ta bilder lukket tilogmed. Den har minnekort. Og, bildene blir kjempebra!! Nå må jeg bare kjøpe meg noe bluetooth-greier så jeg kan få bilder over på datamaskinen. Fytti rakkern denna telefonen er bare råååå! :-)

Lenge siden jeg har skrevet nå så en oppdatering er vel på sin plass. Ikke så fælt mye utenom det hverdagslige som skjer her oppe da. Vi har januar-vinter-stormene nå så været er ikke så snillt. Jeg har tenkt å få scrappa litt i helga, men jeg har også tenkt (og begynt) å rydde litt i kriker og kroker som gjerne blir glemt. Bl.a har Mathias altfor mye klær i skapet sitt og halvparten er nok for smått. Vasking må det vel også bli. Skolen humper og går. Har faktisk matte eksamen allerede 1 mars - wow... Men jeg føler meg virkelig bokstavelig talt "on top of the world" i livet mitt nå så jeg VET at jeg klarer det jeg vil. ;-) Alt er bare supert, og jeg føler at jeg har funnet min vei og min styrke og tillit i meg selv. :-)

Mathias har vært en sint liten gutt i perioder de siste måndene og det har plaget meg noe enormt - hva var galt liksom? Vel, endelig har jeg truffet spikeren på hodet. :-) Han har vært sinna på mamma fordi mamma er litt treg. Huff... dette at han har blitt så stor har gått meg hus forbi gitt. Vel, lang historie, men det handler mye om å gi han selvstendighet og lov til å prøve ting selv og velge selv. Og mer positiv mamma-tid har han også fått, og den deilige lille gutten som var herlig før, har nå virkelig slått ut i full bomst. Han er nydelig!!! :-)

Ha ei god helg alle sammen!

søndag, januar 07, 2007


Home sweet home. :-) Da var vi hjemme igjen fra juleferie. Mathias har snakket om grønnhuset mange ganger og villet dratt hjem - like hjemmekjær som mammaen den gutten. Men så har vi det jo så flott her og trives så godt. :-) Hadde lovet Mathias at han skulle få gå i barnehagen på fredag, men så sov han til 10:10! Litt vanskelig å forklare han at det ble for sent å dra i barnehagen, men det gikk nå bra. Vi har snudd litt på døgnet ja... Jeg mest, men det gjør jeg alltid i mørketid - hakke sjangs å unngå det. Får rett og slett ikke sove mellom 23:00 og 03:30. Legger jeg meg i 8-9 tia så våkner jeg 11 og er våken til i alt mellom 2 og halv 4. Og på formiddagene må jeg mildt sagt være i full aktivitet for ikke å forgå av trøtthet. Sukk, jaja, det går over nå utover våren heldigvis. Skulle igrunnen hatt en sånn terapilys-lampe greie... Får se til neste vinter.

Jaja, nå ble det mye klaging her fra meg. Hehe. Skolen begynner igjen mandag. Grugleder meg. Dette blir den ultimate testen for meg. Jeg skal avslutte 5 fag som krever mye ekstra forståelse. Matematikk 1, Fysikk, Mekanikk, Material og bearbeiding og kjemi. Greier jeg dette, ja da greier jeg ALT! Jeg har tro på at jeg kan klare det hvis jeg bare får holde rette fokusen, og jeg er fæl til å bruke energi feil. Bekymre meg unødvendig og sånt. Men men, vi får nå se. Jeg har et godt kunnskapsgrunnlag i alle disse fagene fra forkurset og høstsemesteret så vi krysse fingrene.

Ja og en siste ting. Fikk scrapbooking m.m i posten tidligere i uka og det sviktet ikke denne gangen heller. Knall mye bra!! Og det var kjempegøy å se LOen min på trykk. Og jeg må bare si at jeg blir mer og mer fan av Åsa Bergstrand. Hun lager så mye fiiiiint!!

Godt nyttår alle sammen! :-)