fredag, januar 26, 2007Se mitt nye vidunder! *love* Denne ble levert på døra mi idag, og selv om det er mye gamle vaner fra sony ericssonen som må endres nå ;) , så digger jeg den. Nudelig!!! OG 3 Mpx kamera! *enda mer love*

Info lagt til litt senere: Jeg er så forelsket i denne telefonen! Ok, hør her om kameradelen: Den har blitz. Den har skikkelig zoom. Den har hvitbalanse. Den kan ta bilder i sepia, sorthvitt og negativ! Den kan ta 3 bilder etter hverandre. Kan ta bilder lukket tilogmed. Den har minnekort. Og, bildene blir kjempebra!! Nå må jeg bare kjøpe meg noe bluetooth-greier så jeg kan få bilder over på datamaskinen. Fytti rakkern denna telefonen er bare råååå! :-)

Lenge siden jeg har skrevet nå så en oppdatering er vel på sin plass. Ikke så fælt mye utenom det hverdagslige som skjer her oppe da. Vi har januar-vinter-stormene nå så været er ikke så snillt. Jeg har tenkt å få scrappa litt i helga, men jeg har også tenkt (og begynt) å rydde litt i kriker og kroker som gjerne blir glemt. Bl.a har Mathias altfor mye klær i skapet sitt og halvparten er nok for smått. Vasking må det vel også bli. Skolen humper og går. Har faktisk matte eksamen allerede 1 mars - wow... Men jeg føler meg virkelig bokstavelig talt "on top of the world" i livet mitt nå så jeg VET at jeg klarer det jeg vil. ;-) Alt er bare supert, og jeg føler at jeg har funnet min vei og min styrke og tillit i meg selv. :-)

Mathias har vært en sint liten gutt i perioder de siste måndene og det har plaget meg noe enormt - hva var galt liksom? Vel, endelig har jeg truffet spikeren på hodet. :-) Han har vært sinna på mamma fordi mamma er litt treg. Huff... dette at han har blitt så stor har gått meg hus forbi gitt. Vel, lang historie, men det handler mye om å gi han selvstendighet og lov til å prøve ting selv og velge selv. Og mer positiv mamma-tid har han også fått, og den deilige lille gutten som var herlig før, har nå virkelig slått ut i full bomst. Han er nydelig!!! :-)

Ha ei god helg alle sammen!

4 Comments:

Blogger ania said...

*fnis* det var en søt og kul telefon i designen iallefall! Og er det ikke kjekt å ha et ekstrakamera i mobilen?? :D Kjekt at du finner ut av ting & tang sammen med Mathias og at det virker :)

12:01 a.m.  
Blogger Heidi said...

Kul telefon Linda...*fnis'..blir jo nesten som en små jente når man ser noe så yndig og rosa..

Ang sint gutt...vet AKKURAT hva du mener... Hadde sammen runden her med Truls, og må si jeg både ble sjokker, sint og lei meg noen ganger utfra det en så liten gutt kan si. (Mest frustrer fordi jeg ikke visste hvor denne atferden kom fra...)
Godt å høre at du er i rute med skolen også!! DETTE KLARER DU MED GLANS!!!

Heidi

11:16 p.m.  
Blogger Catrine said...

Så kul telefon!
Så bra at ting ordner seg - det høres ut som du har det veldig bra nå! :)

11:47 a.m.  
Blogger Sylvi said...

OMG!! - så kul telefon!! Kamera på telefonen er så kjekt! he, he

Tusen takk for en hyggelig kommentar i bloggen min :o) Svært hyggelig å se du hadde linket meg også ;o)

Fokus på seg selv er ikke lett nei!... men en laaaang stund nå har jeg kommet i siste rekke og vært igjennom litt kjipe ting de sista åra ...det setter spor! DERFOR er det min tur nå!!!! :oD

Skolen klarer du med glans! Mathias er under utvikling som du ;o) Kos dere sammen!!!

God helg!

11:13 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home