fredag, juni 30, 2006

Ta et skritt videre


Hvis du ikke bestemmer deg for neste skritt, blir du stående hel livet på ett ben. sitat-ukjent

Jeg har flere skritt jeg behøver å ta, men det er ikke dermed sagt at det er gjort i dag...Jeg burde igrunnen prøve meg på en {21}-challenge... Ja det må jeg tenke mer på.

Sliter litt... Føler at jeg har en eller annen form for scrappesperre. :/
Begynner så bra, og jeg er storfornøyd, men så går det fort og hardt unnabakke i grøfta mot slutten... Føler jeg ihvertfall. Håper det er veldig forbigående og over snart...

Siden jeg nå har gnålt så mye om været i denne bloggen så må jeg jo nesten oppdatere litt. *fnis* I dag først fikk vi sommer! *dåner* I år er det visst rekord i færreste soltimer i juni her. Kjipt... Håper været holder seg bra nå da. Hadde jammen vært kjekt med litt godvær fremover nå.

Også må jeg ta med et sitat fra min kjære sønn. " Det er så nydelig å treffe deg, Kine" Det var jammen vakkert sagt av han. :-)

tirsdag, juni 20, 2006

Sommeren kom!!!

Joda, blir mye vær prat her nå, men det er jo noe som gjerne opptar en når en har sommerferie. *ler* Man vil ha godt vær, og det kom i dag, og det skal visst bare bli bedre. Får bare håpe det holder seg. Var ihvertfall veldig koselig å få servert løvetann på trappa va en nydelig, blid liten gutt. "Versegod." :-)


Fikk knallfine bilder fra elkjøp i dag. Der skal jeg fremkalle mer, så absolutt!

Har visst ikke fått scrappe så mye mer jeg siden sist... Men så har jeg gjort andre ting da. Fått litt orden her og der og det må jo også gjøres. I morgen skal jeg scrappe... I morgen kveld ihvertfall.


mandag, juni 19, 2006

Ingen sommer, men en spennende tid likevel

Da var helga over og været er like trist. Mathias trosset været og var ute litt i helga, men selv han kapitulerte tilslutt og kom å sa :"Æ vil gå inn, mamma".

Men fikk høre da jeg leverte han i barnehagen i dag at det visstnok skulle bli sol og 26 grader på torsdag. Nåja, jeg tror det ikke før jeg får se det, men velkommen skal det være.

Ingen sommervær, men det er godt å ha sommerferie likvell. Det er ei veldig spennende tid for meg akkurat nå. Nye utfordringer venter både nå i sommer og fra høsten av både i utdanning og i scrapbookinga. Jeg gleder meg stort! :-)

søndag, juni 18, 2006

Sommeren kommer visst ikke til oss...

Regn, regn og regn... jaja, vi får vann nok ihvertfall, og med noen ørsmå solglimt innimella så blir det jo grønt og vakkert ute, også har vi jo litt temperatur da. Får finne det positive i det... nåja, så sier vi det.

Jeg har scrappet enda en side. Jeg storkoser meg med ferie og tid til hobby. :-) Men det var litt stusselig å se ut vinduet da jeg laget denne LOen og å tenke på at bildene var tatt for temmelig nøyaktig ett år siden. Da var det sommer da...

Her har jeg brukt en "ny" teknikk og trend innen scrapbooking, drodling, som det kalles. Er vel god gammeldags tegning/klodring.

torsdag, juni 15, 2006

En scrappeblog ble det!













































Da har jeg endelig funnet noe fornuftig å gjøre i denne bloggen, og en scrappeblog ble det! Bloggen vil handle om scrapping, scrapping, scrapping...og litt sånn andre ting som skjer kanskje.









Denne postingen vil forøvrig også bli brukt til å laste opp ting jeg trenger å linke til. :-p

Nå har jeg sommerferie og det beste med det er at jeg nå har tid til å scrappe! Juhuuu! Som uhelbredelig scrappefanatiker er det ganske kjekt altså. *lol*

Her er den siste albumsiden jeg har laget, "Bamse sykehus". Denne likte jeg kjempegodt å lage. Og det er første gang jeg bruker en PP som jeg har laget selv på en LO.