onsdag, september 06, 2006


I dag kom Bill og Lynet! (Ja, det er visst det de heter på norsk ifølge disneyboka Mathias fikk i går) Gjett om det var stormende jubel her i huset ja. :-) Men huff som de bråker de bilene... Jaja, en eller to til med masse lyd gjør vel ikke så mye i den store mengden. *noterer bak året: Ikke kjøpe mer bråkete leker*

Må forresten legge inn en kommentar her før jeg går videre. Jeg tror at jeg er litt ferdig med å bruke blitz, også elsker jeg Photoshop. Hihi. Skulle jo egentlig ha vist dere orginalen til bildet her så dere fikk se forskjellen, men det er altså tatt uten blitz og redigert etterpå. Knallbra!

Dagene bare flyr avgårde, og jeg har altfor få timer. Utrolig mye å gjøre på skolen allerede nå, men det er kjempespennende. Masse å lære. :-)

Fikk den herligste av pakker fra siri i går, og selv om jeg ikke har tid så må jeg ærlig innrømme at jeg har sneket litt i de og begynt å forme noen LOer. Ideene bobler jo så hvem kan la vær da?? Hihi. Nå får jeg sette meg ned å prøve å bli enda litt bedre venner med de komplekse talla. Her er det bare å stå på hvis man skal henge med. :-)

lørdag, september 02, 2006

Selvportetter!


Ok, da har jeg jammen fått meg en aha opplevelse i kveld. Jeg ante virkelig ikke hvor lett det var å ta bilder av seg selv!!! Her har jeg sutret i alle år fordi det var så få bilder av meg fordi det var jeg som alltid tok bilder etc. Men takket være gode tips fra Kathrine, som igjen var inspirert av Elsie Flanningan så ser jeg nå virkelig potensiale og muligheten til å dokumentere meg selv litt også for fremtiden. Tusen takk Kathrine!!

Jeg sliter litt med å få lyse bakgrunner da, så hvis noen har gode tips så skrik ut. Syns ikke det blir så pent som jeg har gjort på siden her ved å klippe bort bakgrunnen...
Uansett, dette var dødsgøy og jeg øver meg allerede på nye ansikter å ta bilder av. *knegg* Og jeg dåner litt over at jeg faktisk tørr å legge bilder som disse ut på nett. Men men, man må vel bare lære seg å ikke ta seg selv så selvhøytidelig. :-p




Så var det atter helg, og det va igrunnen litt godt, for jeg føler at det går i ett nå. Alltid noe å gjøre, men egentlig så er det greit for jeg trives best når jeg har mange jern i ilden. Men selvsagt godt med pustepauser også da. Ble langhelg på oss siden barnehagen hadde planleggingsdag på fredag. Så blir det heldigvis lenge til neste gang. Liker ikke planleggeingsdager jeg. Ihvertfall ikke sånne som tar opp viktige hverdager. :s Lager problemer for folk gjør de.

Så har jeg da fått laget flere LOer til Papirloftet denne månden også. Gleder meg kjempemasse til å se hva slags lekre saker Cecilie og Catrine har laget denne gangen, og kanskje har den talentfulle Fru.Papirloftet fått tid til å lage noe selv også? Ja, det hadde vært moro. Sidene kommer nok i løpet av helga. "Stakkars" Siri har hatt mer enn nok med å pakke pakker til den store gullmedaljen. Hun har jo fått inn så vanvittig mye kult!!! *dån* Og en dødslekker pakke er på vei til meg. *hoppe og danse* Bohemia, urban lily,cosmo cricket, imagination project og kraft bazzill for å nevne noe. *love, love, love* :-) Har allerede LOer i hodet til masse som kommer med denne pakken.

Har dere forresten sett den utrolig flotte bloggen til Tara Whitney (som forøvrig er en twopeas GG)? Her er dame som kan ta bilder ja! Jeg blir så fascinert av sånne flinkinger jeg. Som ser motiv og vinkel og utsnitt så bra, og får det til å se ut som den enkleste sak i hele verden. Vil gjerne bli så flink en gang. Enn så lenge skal jeg grunne litt på det og titte i bloggen hennes og hente inspirasjon. :-)