lørdag, september 02, 2006

Så var det atter helg, og det va igrunnen litt godt, for jeg føler at det går i ett nå. Alltid noe å gjøre, men egentlig så er det greit for jeg trives best når jeg har mange jern i ilden. Men selvsagt godt med pustepauser også da. Ble langhelg på oss siden barnehagen hadde planleggingsdag på fredag. Så blir det heldigvis lenge til neste gang. Liker ikke planleggeingsdager jeg. Ihvertfall ikke sånne som tar opp viktige hverdager. :s Lager problemer for folk gjør de.

Så har jeg da fått laget flere LOer til Papirloftet denne månden også. Gleder meg kjempemasse til å se hva slags lekre saker Cecilie og Catrine har laget denne gangen, og kanskje har den talentfulle Fru.Papirloftet fått tid til å lage noe selv også? Ja, det hadde vært moro. Sidene kommer nok i løpet av helga. "Stakkars" Siri har hatt mer enn nok med å pakke pakker til den store gullmedaljen. Hun har jo fått inn så vanvittig mye kult!!! *dån* Og en dødslekker pakke er på vei til meg. *hoppe og danse* Bohemia, urban lily,cosmo cricket, imagination project og kraft bazzill for å nevne noe. *love, love, love* :-) Har allerede LOer i hodet til masse som kommer med denne pakken.

Har dere forresten sett den utrolig flotte bloggen til Tara Whitney (som forøvrig er en twopeas GG)? Her er dame som kan ta bilder ja! Jeg blir så fascinert av sånne flinkinger jeg. Som ser motiv og vinkel og utsnitt så bra, og får det til å se ut som den enkleste sak i hele verden. Vil gjerne bli så flink en gang. Enn så lenge skal jeg grunne litt på det og titte i bloggen hennes og hente inspirasjon. :-)