mandag, november 27, 2006


Hu hei, tiden som den flyr avsted. Jeg satt her å tenkte igår at det er litt over 4 år siden jeg testet positivt og hadde en baby i magen. Jeg har allerede nå gått på skolen i 1,5 år så det vil si at jeg bare har 2,5 år igjen - Jeg syns nesten det var igår jeg bestemte meg for å begynne på utdannelsen... Jeg har scrappet i 3,5 år, det er jammen snart jul igjen og selv blir jeg snart 27 år. Himalaya, er det rart man føler at tida flyr? Merkelig fenomen det der.

I helga var jeg på mitt første scrappetreff og det var kjempegøy! Narvikskrepper er kule damer. :-) Dette blir garantert gjentatt.

I morgen er fristen for dataeksamen så den er det jeg sitter å svetter over nå. Det er så mye irriterende finurligheter som må til for å få det helt riktig - blir sprø innimella. Men men, jeg har holdt på med data i mange år nå så jeg har erfaring i å lete og tørr å prøve meg frem så det fikser seg. Når denne er unnagjort så har jeg bare 1 tentamen igjen også er det juleferie!

Også skjedde det forresten noe kjempemoro her en dag! Hehe, men jeg får komme tilbake til hva det er på et senere tidspunkt. ;-)

tirsdag, november 14, 2006

Hurra for Sverige!

Det nye svenske scrapbookingbladet "Scrapbooking m.m." dumpet ned her i dag, og jeg er så imponert! Det her er dødsbra blad altså! :-) Og makan til flinke jenter som har vært kreative for bladet. De har fått med masse flinke svenske scrappere på et designteam for bladet - blant annet den kjempedyktige "Badanka" ( ene som driver SWE scrapbook). Hennes papirklipp er bare helt utrolig fascinerende og imponerende å se på. Utrolig masse flott inspirasjon, og et blad jeg garantert kommer til ha fast i handlekurven min fra Papirloftet hver måned. :-) Kjempe bra jobba Sverige! *tommel opp*

Sammen med bladet kom det mye andre godsaker, og jeg verker etter å komme igang å scrappe med det. Bl.a Bazzill bling! Dødskule - disse kan lett bli en favoritt. :-)

fredag, november 10, 2006

Vakker vinter

Her ser dere hva jeg ser når jeg titter ut av stuevinduet hver dag. Vi har så nydelig, hvit vinter her oppe nå - hatt det lenge. Jeg er i utgangspunktet ingen fan av vinteren og mørket som den har med seg, men slik som det er nå så er det bare koselig. Blir glad av dette synet gjennom vinduet - underlig nok. Hehe. Får håpe det varer. Vintrene er oftest mørke og regnvåte her oppe.
En som også er glad for vinter og snø er Mathias. Tenk å elske å måke snø da? *dåner* Hihi, jaja, jeg gjorde vel det en gang i livet jeg også. ;-)
Her er det endlig helg igjen, og jeg er for en gangs skyld tidlig ferdig på en fredag. Herlig! Så jeg koser meg litt hjemme å stuller litt før jeg skal hente småen i barnehagen. Denne helga skal jeg scrappe! Har blitt lite tid til det i det siste - Ble plutselig så mye å gjøre. Sånn blir det noen ganger. Også venter jeg på 2 herlig pakker fra Siri/Papirloftet . Det er så mye kult i den butikken at øyet blir både stort og vått. Hihi. Håper jeg får første pakke i morgen, men tror det er for tidlig. Sånn er det å bo langt oppi huttiheita. Hehe. Ha ei fin helg alle sammen! :-)
Og, forresten, Therese, skoene er av merket Merrell -spirit igloo timber-. Lurer på om det var skoringen eller eurosko her som fører det merket. :-)


Snømåking er kjempemoro!

Lyse opp vintermørket med snølykt er koselig.