mandag, august 13, 2007

Jeg har blitt tagget! :-)

Wow, 2 poster på en dag - er det mulig?? Hehe. Dette var så stort og så hjertevarmt at jeg måtte poste det med en gang. Jeg har nemlig blitt tagget av Cecilie!! Tusen takk for de fine ordene, og for at du er det flotte mennesket du er! Du er bare god og herlig tvers igjennom altså, og ikke minst, er du ett av mine aller største scrappeidoler!! Kunstner, magiker, tryllekunstner...ja, take you pick - du er det. ;-) Gleder meg så masse til å treffe deg i Paris - det blir så flott!! :-)


Denne taggingen ble startet av en dame med navn Roberta Ferguson. Her kan du lese mer om hennes tanker bak.


Så skal jeg finne 4 andre scrappedamer å sende taggen videre til, er det ikke sånn å forstå...Jo, da begynner jeg. Kunne nevnt mange, men her er 4.

Annette: Annette er dessverre ikke den mest ihuga scrapperen for tiden (håper hun skal få kick igjen!!) , men jeg må ha henne med for hun er en fantastisk dyktig scrapper, og i mine "yngre" scrappedager da Annette var virkelig aktiv, var hun virkelig et av mine store scrappeforbilder. Jeg liker deg ikke bare for scrappinga da. Hihi. Du er et kjempefint menneske, og jeg syns det er så koselig å snakke med deg! Også er vi jo ikke så helt ulike du og jeg. *klem*

Sylvi: Denne jenta fascinerer meg veldig. Selv om jeg ikke kjenner henne så godt så føler jeg at vi kanskje har mange likheter ved oss, uten at jeg skal gå nærmere inn på det. Jeg liker deg ihvertfall kjempegodt, Sylvi, og jeg elsker scrappestilen din! :-) Flink til å blogge er du også så denne har du virkelig fortjent!


Hilde: Herlighet, denne dama lager mye fiiiint!!! Jeg tror ikke jeg tar for hardt i hvis jeg sier at denne dama er skyld i at meg selv og maaaaange flere i norges land har begynt å snuse på kortlaging og stempling i mye større grad enn før. Du er rå, Hilde, og jeg digger det du lager. :-)

Ingunn: En nordmann i amerika, og gurimalla hva denne nordmannen får til over-there... Vel, det er ikke småtteri, kan jo bare nevne scrapper of the year- finalist som en av tingene. Hun har en fantastisk scrappestil som egentlig er veldig forskjellig fra min, men jeg digger det hun lager, og den spesielle looken hun greier å få over loene sine. You are soooooo coool, Ingunn!! :-) Jeg tror du kommer til å nå så langt du vil. :-)

6 Comments:

Blogger Sylvi said...

Tusen, tusen takk for nydelige ord, Linda!! Jeg tar de med inn i hjertet :-)

Om du tar en titt i bloggen min, finner du en liten hilsen fra meg :-)

Klem

9:48 a.m.  
Blogger Hilde said...

Hjelpe meg Linda..det var jammen pene ord fra deg... du som er en av mine forbilder innen scrapping.... tror jeg begynner å grine jeg!!!!

Tusen takk!

7:37 p.m.  
Blogger Annette said...

*målløs*
Vet ikke helt hva jeg skal si... Er helt satt ut.
Ta en kikk i bloggen min :-)

*klem*

10:43 a.m.  
Blogger Sonja said...

Tagget deg i går jeg også......

6:20 p.m.  
Anonymous Sylvi said...

GRATULERER med de RÅESTE stempler -EVER!!!!! Klem

2:02 p.m.  
Blogger Christine said...

Gratulerer med verdens tøffeste stempler - jeg digger dem!!! *applaus*

2:39 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home