onsdag, mai 30, 2007


Da var pinsehelga avsegstyrt. Vi har hatt masse besøk, og det er jo koselig det, men godt å få komme tilbake til hverdagen igjen. Spesielt når man vet alt som ventes på å gjøres. Lørdag var broren min og hans familie her. Da var vi bl.a på togstasjonen og så på tog - det er kuuult det! :-) Her er bilde av Mathias og Kine, tantebarnet mitt. Det er jo umulig å få bilder av de to sammen hvor begge faktisk vises. Nr jeg ser gjennom bildene mine så var dette det beste for her ser vi ihvertfall ansiktene til begge to. Hehe. Deilige unger ihvertfall!
Sommeren har kommet hit i dag!!! HERLIG! Har vært stort sett fint ei stund nå, men ikke de store temperaturene i skyggen, men idag var det solkremvær. :-) Håper denne sommeren blir bra!
Mathias har det forresten kjempefint - går så bra med han nå! Jeg har begynt å gi han dobbel dose astma medisin og det funker helt optimalt. Er så glad! Skal få fiksa en time hos barnelegen som vi går til, for det er bare å innse at ungen har astma og må ha medisin... Jaja, får håpe han kan vokse det av seg da. Bare så kjempeglad for at det endelig var noe som funket. Tusen takk for all positiv støtte dere gir - det er så koselig å lese og det varmer kjempemye!!
Idag hadde jeg eksamen nummer 2. Aner ikke hvordan det gikk for det var prosjekteksamen. En case vi skulle løse og organisasjon og ledelse. Tror vi fikk analysert bra og funnet mye gode poeng... Da er det bare 5 igjen... 5 spør du? Ja for det var jo 6 du sa i forrige post, og 6-2 blir da virkelig ikke 5. Hva slags matte er det de lærer deg på den der skolen? *fnise* Jo det er 5 for jeg har nemlig fått en fiks ide.....igjen! *ler* Jeg skal konte matteeksamen som jeg hadde i april. Jeg vet at jeg kan bedre, og det er en ny eksamen 29. juni og den skal jeg være med på. Går så bra atte. :-)
Også må jeg jo ikke glemme!! Siri har laget forum!! Så kult, jeg ble helt i ekstase! :-) www.papirprat.no - Check it out! Hvis du ikke allerede har da - begynner å bli temmelig folksomt allerede! :-)

5 Comments:

Blogger Camilla said...

Det er ikke lett å fange 2 barn på ett bilde, nei. Synes det du fikk var veldig fint. Ser at Mathias har samme sparkesykkel som Emilie. Den er ihvertfall veldig populær her:)

Lykke til på alle eksamene som gjenstår. Kan ikke si at jeg lengter tilbake til den tiden!

7:11 p.m.  
Blogger Annette said...

hahahahahahaha.... Sååå flink du var til å danse! Kjempebra! *lol*

Kjekt å høre at du har funnet noe som virker for Mathias! :-D

Da er det bare til å konsentrere seg om de 5 eksamenene som gjenstår!
Du blir ikke arbeidsledig med det første *knis*

9:05 a.m.  
Blogger mari said...

hehehe, skikkelig flinke dere var!gått på samme kurs eller?*fnis*

lykke til med de gjenstående eksamenene, tenk hvor mye bedre tid du får til scrapping når de er vel overstått!
Så flott at det er bedre med Mathias! godt at noe hjelper:)

6:59 p.m.  
Blogger ania said...

Yey! Stå på Linda - høres ut som om du er på god vei og greier og det er så deilig når ting løser seg for guttungen også :) SNART sommerferie! En velfortjent en for dere begge tenker jeg :)

9:05 a.m.  
Blogger Heidi said...

he, he...burde jo vært med på "skal vi danse" du...*fnis*...
Så godt at medisineringen funker for Mathias!!!

Lykke til med eksamner og sånn som gjenstår før sommerferien slår til!!!

10:22 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home