lørdag, september 08, 2007Hjelpe meg, nå går tida fortere enn at jeg rekker å henge med her... Puh...*puste dypt og sette på bremsene* Hehe, sånn er det når man skal gjøre "alt".

I sommer fikk jeg endelig tid til å realisere et prosjekt som lå og ventet på litt tid. Eget stempel design!..(stemplene er i salg hos Papirloftet) Egentlig skulle jeg nok ventet enda noen år, i og med at jeg virkelig ikke har tid, men så ville det seg da anderledes. Og jeg er kjempeglad for at jeg gjorde det, for responsen har vært helt utrolig! Jeg har vært både satt ut og målløs og litt "ut av mæ sjæl opplevelse..." av all den flotte responsen jeg har fått. Men selvfølgelig også KJEMPEGLAD! Tusen takk for en fantatisk velkomst! Angående videreføring av dette så kan jeg nok ikke si noe tidsmessig, annet enn at jeg nok er langt fra ferdig med dette. :-) Men per i dag er jeg fulltidsstudent og har alene omsorgen for sønnen min, så jeg må bruke hodet og være litt fornuftig, selv om jeg jo gjerne skulle gjort alt sammen. :-)

Nå begynner reisedato for Paris å nærme seg med stormskritt - stressende og moro! Jeg gleder meg noe helt sinnsykt, men problemet er kanskje at jeg har så mye som skal gjøres, så jeg får ikke riktig satt meg ned å planlegge pakking og turen generelt. Jaja, jeg skal ikke klage. Jeg har fått en unik mulighet til å oppleve noe helt fantastisk sammen med flotte mennesker. :-) Et flott minne for livet blir det garantert!

Jeg er ingen stemple-ekspert, men jeg har nå lært meg en ting eller to i årenes løp. Så jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips, her og nå!

1. Hvitt stempeltrykk er ikke lette greier, men bruker du embossing pulver så blir det kanon! Dette gjelder forøvrig alle "lyse" farger. For å få til det trenger du klar stempelpute og hvitt embossing pulver. Personlig eeelsker jeg og kan anbefale top bossen (aldri hatt en mer klissete klar stempelpute) og gelly powder embossingpulver, som er å finne på Papirloftet.

Trikset for å få det pent er å trykke stempeltrykket jevnt, men IKKE presse for hardt. Top bossen har lang tørketid så du har god tid på deg. Strø på pulveret og dryss av det overflødige. For å smelte det kan du bruke embossing varmepistol, eller rett og slett bare stekeovn! NB! Vær forsiktig og ha alltid et øye med det du holder på med så går det bra. :-)

Embossing er forresten veldig fint uansett, både for dimesjonale stempeltrykk og for å bevare trykket bedre. Da snakker jeg om klart embossingpulver, som smelter gjennomsiktig.

2. Hvis du har problemer med at stempeltrykkene ikke blir skarpe nok i trykket, så kan problemet være at stempelputen du bruker ikke er våt nok, og du derfor ikke får nok sverte på stempelet. Det er veldig viktig å få nok blekk på, men når du da skal trykke så ikke press til krampa tar deg. Det er ikke nødvendig og gir sjeldent bra resultat. Her tror jeg det er viktig å prøve seg frem og finne sin egen teknikk - gjør man det noen ganger så får man det "inn i fingrene" tilslutt. :-)

Ha ei god scrappende helg! :-)

9 Comments:

Blogger CHRISTINE said...

grattis med eget stempelmerke, de ser kjempekule ut :D

4:28 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Gratulerer med flotte stempler. Har allerede sikret meg en god del av dem.
Klem Kristin (Kskri)

8:18 p.m.  
Blogger Hilde said...

Tusen takk for at du har laget stempler til meg...hihi...for det er akkurat slik det føles, disse stemplene er som skapt til meg...og man skulle tro du kunne lese mine tanker og ønsker...
Har allerede skaffet meg en fin liten samling av de!!!

Tusen takk igjen, du er UNIK!!!!

Klem

8:53 p.m.  
Blogger Carrin said...

Så dyltig du er!!! Fantastiske stempler du har designet! Gratulerer så masse

11:15 a.m.  
Blogger Annette said...

Gratulerer så mye med egen stempelkolleksjon!!! :-D
Utrolig stilige stempler!
Du har all grunn til å være stolt og fornøyd med dem.
Gleder meg til fortsettelsen ;-)

Klem

11:57 a.m.  
Blogger Catrine said...

Jeg må gratulerer deg nok en gang! Dette er så kult! Og stemplene er så lekre!!! Tusen takk igjen for de jeg overraskende fikk i posten!
Og flere er på vei fra Siri snart! :D
Nå er det mindre enn to uker til vi reiser!!!
Ha en fin helg! *klem*

7:33 a.m.  
Blogger Hege said...

De stemplene ER lekre og skal hjem til meg ved en anledning! Grattis! Ellers er det deilig å lese en oppdatering fra din kant her på bloggen din igjen..;-) Senk skuldrene Linda og ha det flott!!

Klem

10:38 p.m.  
Blogger Camilla said...

Må bare gratulere deg med eget stempeldesign!!! De er jo så lekre alle sammen:)

Blir nok noen av dem når lønnen komme rinn på konto igjen...

11:05 a.m.  
Blogger Salte said...

Lekre stempel du har laget! Har lagt til bloggen din i min link samling.

7:42 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home