fredag, mars 30, 2007

Påskeferie - Endelig!



Ja, da kom endelig dagen! Joyeyjippiyeye!! Nå har jeg påskeferie. Helt til 16 april! Jeg skal slappe av, kose meg sammen med Mathias og scrappe. MASSE av alt sammen. En annen grunn for at jeg er glad for at 30.mars endelig kom er at jeg hadde matematikk 1 eksamen idag. Endelig ferdig med den! Det har igrunnen bare vært ei pine å gå å vente på at den skulle komme for jeg har vært utslitt med lite å gi, og da blir det bare stress av å tenke på alt man burde gjøre. Har vært veldig punktert skolemessig etter jul - har vært så mye annet som trengte hodet, men dette til tross, så er jeg veldig fornøyd med dagens innsats og tror karakteren blir bra. :-)


Dille. Ja, det er igrunnen et ord som passer på meg for tiden, for jeg har megadilla. På hva? Jo stempler! Og samlinga bare øker og øker. Hehe. Stempler av alle slag. Fikk et søtt lite monster i posten her om dagen og det gjorde jo bare at jeg måtte ha noen til fra samme merket - Whipper snapper. Også fikk jeg Fancy pants "pollen dust" og flere fra crafty secret, fra Papirloftet tidligere i uka, og jeg må jo bare si at jeg mildt sagt kastet meg over de søte små kewpiene og satte igang. Noe så nydelig altså!! Stemplene er bare til å spise opp. Resultatet kan ses i galleriet hos Papirloftet. Må nevne et sett stempler til som jeg bare digger. Gel a tins. Herlighet for noen lekre snøfnugg de har! Kjøpte et sett for litt siden og har brukt de på en LO som jeg kan legge inn her om pittelitt - den er i bruk just nu. Hehe. Og lil davis sine! Hvordan kunne jeg glemme de - I LOVE! Og jeg har en dille til under stor utvikling her. Noe jeg igrunnen aldri hadde trodd. Klistermerker - figurer altså! Har hamstret endel i det siste så det kommer nok endel LOer fra meg fremover med klistermerker og stempel. Det minner meg på at jeg trenger virkelig flere farger i stempelputer. *notere bak øret*


Ja, da gjenstår det vel bare å slutte å skravle og ønske dere alle en riktig god påske!!


Edit 31.03.07: Her er layouten med gel-a-tins snøfnugg. Laget til skiss-o-mania 12 på scrapping.no. Ble jommen meg 2.plass! :-) Fikk innfall og hadde plutselig lyst å lage til en konk igjen. Hehe.


fredag, mars 23, 2007


Har jo helt glemt å poste LOen jeg hadde på trykk i januar nummeret av "Scrapbooking m.m" - Her er den. :-) Skulle være freestyleinspirert.
Jeg føler meg tappet - som et batterie som trenger å lades. Leeeeenge. Slapper jeg av litt så får jeg litt energi, men den brukes så fort opp. Ikke helt bra, men jeg tar hensyn til det og tar det med ro. Jeg har ikke tenkt å møte veggen totalt nå - har altfor mye jeg skal gjøre!!!!!! :-) Jeg skal fullføre mitt første år av bachelor graden - yey! Jeg digger det. :-) Og jeg skal lære så mye mer og jeg skal scrappe og ikke minst skal jeg holde meg oppegående så jeg og Mathias kan gjøre alle de kule sakene vi vil. 2007 begynte ikke så bra, men det skal snu. Jeg har funnet tilbake til min livsfilosofi og tror fullt og fast på den igjen, nemlig; Alt ordner seg, og uten positivitet har man ingenting! :-)
Jeg regner så blir helt surrete for tiden. Eksamen kommer til å gå kjempebra - jeg bare vet det. Jeg kan så mye og nå regner jeg masse og får frisket opp og hentet frem kunnskapen. Jeg er spent! :-) Elsker matematikk - mekanikken i juni derimot er jeg mer usikker på. Jo, jeg kan mye, men det er et tungt fag. Krever utrolig mye innsikt for naturens lover for å virkelig kunne det. Jeg vil gjerne virkelig kunne ting og setter derfor store krav til meg selv.
Til sist vil jeg bare anbefale en tur innom Papirloftet en dag - fy søren så mye fine saker Siri får inn hver dag nå! Må bare nevne stemplene fra crafty secret. Må ses - de er rååååsøte!! :-)

søndag, mars 11, 2007

Tjohei, trallalei! Ja, en oppdatering er vel på sin plass. Jeg er treig som sirup i hodet for tiden så jeg greier ikke å orke alt. Sliten er vel rette ordet. Hva slags år vil 2007 bli tro? Vel, skal jeg dømme ut fra de første 2,5 månedene så blir det et "heavy" år. Jeg møtte veggen denne uka. Det ble nok liksom - det ble for mye. Dråpen som fikk begret til å renne over var at jeg dristet meg til å ta meg en tur ut på byen forrige lørdag sammen med venner (leeeeeenge siden sist) og på søndags kveld så faller Mathias å slår hjernerystelse. Så ble det 2 netter uten mye søvn sånn på toppen av alt som har vært før.. vel, det ble stopp for meg. Nå har jeg matte eksamen 30 mars, og skal jeg klare det resultatet jeg vil ha på den så får jeg begynne å prøve å samle hodet mitt litt. Jeg vil ha vanlige A4 hverdager - MASSE av dem!!! Jeg trenger rutine over tid. Jeg trenger at det blir leeeenge til jeg ser en lege igjen.

Men men, det går nå på et vis lell. Mathias trives og vokser og er blitt en stor gutt. Han er litt genial den gutten. Han er uten tvil litt ekstra intelligent. Han er tilsynelatende frisk da. I storform rett og slett. Vi skal tilbake til regionssykehuset i neste uke mest sannsynlig for MR røntgen (de har lang ventetid, men hvis de ikke får avbestilling nå så lager de en time til han). Så da får vi vel svar på om det er noe... Jeg har nå tenkt ut mine teorier etter vi kom hjem og fikk funnet roen litt så jeg tror jo at det ikke er noe galt. Men vi får se. Det værste syns jeg nå egentlig er at det ble tatt blodprøver for å teste allergi i forbindelse med et astmaanfall han hadde, og da kommer det frem at han har masse allergier. >100 på peanøtter!! Og allergisk mot soya, hasselnøtter, hund ++ Og sikkert enda mer, men vi må ta mer blod for å finne ut det. Men dette gav ihvertfall mange svar på ting. Magevondt, oppkast, tarmromling, astmaanfall, tett osv. osv. Pollen vet jeg at han har vært allergisk mot for det brukte han allergimedisin mot sine 2 første vår-somre-høster. Underlig nok hadde han ingen tegn til allergi i fjor sommer... Jaja, nå har jeg fikset en time hos fastlege for å få litt veiledning om kosthold og sånn - fikk lite hjelp på sykehuset. Det blir vel en ordning p åalt, gjør det ikke? Mitt livsmotto har alltid vært: Alt ordner seg. Men nå er jeg kommet til et punkt hvor jeg faktisk må overbevise meg selv litt om akkurat det. Jeg må finne roen, og jeg skal finne roen. Så håper jeg bare at det blir litt mindre action her fremover.

Takk for alle koselige hilsninger, og omtanker! Jeg setter kjempestor pris på det. Klem til dere alle sammen! Og Hege, jeg beundrer deg for det du har stått på beina gjennom, for det er jammen ikke lett når sykdommen kommer å tar over alt.

Ja, også må jeg vel kommentere denne sisten jeg fikk flere ganger ( kan jo ikke være uhøflig heller *knis*). Vel, kanskje jeg tar den en gang senere, men just nu orker jeg bare ikke.