lørdag, april 21, 2007

Scrappetreff :-)


EDIT 4.mai: Har kjøpt ny scanner! Sjekk så bra. Jippi - endelig skal det bli bedre å scanne. :-) For orden skyld så er bildet lengst til venstre på den nye epson scanneren.

Idag har vi hatt scrappetreff og det var som alltid kjempekoselig! :-) Fikk ikke laget så mye da. Hehe. LO fikk jeg ikke begynt på, men dette kortet fikk jeg da laget. Har tenkt å få laget opp endel kort sånn at jeg har til ulike anledninger og slipper å stresslage hvis jeg plutselig mangler tid. Jeg eeeeeelsker disse stemplene fra whipper snapper. :-) Har også fargelagt med Marvy le plume tusjer for første gang og det var virkelig en aha opplevelse. Fikk 2 pakker tusjer i posten fra unaiten idag og de kommer til å bli flittig brukt - for en oppfinnelse!! Beklager den elendige scanningen. Jeg må nok kjøpe ny snart for denne vil ikke mer rett og slett. :-s


Ellers har vi det bare flott. Det våres og vi er friske og raske. :-) Ingenting er bedre.

søndag, april 15, 2007

FACEBOOK!


Ja, jeg hadde vel aldri trodd at jeg ville bevege meg inn på noen sånne nettverksnettsteder, men nå har det nådd scrappeverdenen så da er jeg jammen blitt medlem. Hihi. Til min store overraskelse var det jo mye kjekt å se på også når jeg begynte å titte litt rundt på nettverk. ;-) Nei, jeg tror jeg holder meg i scrappegruppa - Data-dating er ikke noe for meg.
Uansett, Ingunn har startet en scrapbooking gruppe så sjekk ut Norske scrapperer (<---link) på Facebook.com. :-)
Også har jeg lagt ved bilde av min siste kjærlighet. Jeg har virkelig bare falt helt pladask for denne søte lille ugla til Sassafras Lass. Noe så nyyydelig. Hihi. Holder på å lage en layout med den nå. (Sassafras Lass)
Ellers så nyter jeg mins siste kveld av påskeferien - imorgen er det tilbake til striskjorte og havrelefse. :-S Jeg manner meg opp som best jeg kan. Hehe.
Og til sist: Ikke glem å titte innom galleriet til Papirloftet! :-) Jentene på loftet produserer nye saker hele tiden. Har selv lagt inn en LO om Mathias og all sykdommen de siste måndene. Var litt godt å få det dokumentert - viktig minne det også. :-)
EDIT: Jeg må bare legge til en liten ting her. Kom nemlig på en historie fra idag som jeg glemte og skulle fortelle i fobindelse med min nye kjærlighet. Hihi. Mathias begynte nemlig å snakke om at han hadde fått bilspillet (cars) sitt i posten, også husket han nok plutselig på at vi var på posten å hentet pakke til meg i går fra Papirloftet. For han spurte nemlig om hva jeg fikk i min pakke. (han brydde seg ikke om den da vi kom hjem)Papir sa jeg. Mamma, elsker du papir spurte han? Ja, måtte jeg si og da lo jeg jammen godt. Det må virkelig vises at jeg elsker papir ja. Hehe.

torsdag, april 12, 2007



Da var påsken over for i år. Jeg har enda påskeferie frem til 16.april jeg da, og de siste dagene nå skal bare brukes til kos og diverse prosjekter. Har jo vært på påskeferie uten scrappesaker i ei uke, så scrappesakene har vært dypt savnet. Hihi. Også får jeg nyyyydelig pakke fra papirloftet til helga med masse my minds eye og annet digg. GLEDER meg for å si det mildt. Føler at jeg har så mye lekre scrappesaker nå at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne, men bare nesten. ;-) Sjekk dette bildet jeg tok i påska - snakker om blinkskudd! Mathias og onkel på rattkjelke. De hadde stor fart tilogmed. Og sjekk han lille sjarmøren som oppdaga at mamma sto å tok bilde - tror dere han har lært hva han skal gjøre når han ser kameraet eller?! *knegg*

Jeg har 2 månder igjen av skolen nå. *dåne* Og 6 eksamener å komme meg gjennom. Litt bange til tanken, men jeg vet med meg selv at alt ordner seg uansett. Veien dit er bare ikke alltid så lett. ;-) Men men, sånn er det nå bare. Jeg har gått glipp av mye viktig i år pågrunn av alt med mathias. Han har jeg forresten fiksa allergi medisin til nå, og føler meg ganske sikker på at allergien er rota til mye. Lang historie, men denne vinteren vil jeg bare glemme for jeg tror at sykhus og leger og hele hurven har fokusert på feil ting. Og at Mathias har gått gjennom mye kjipt uten at han behøvde det. :s Jeg skal ikke si det sikkert, men jeg føler at jeg har rett. Han brukte allergimedisin i 2 år tidligere og det var jo hull i hodet av meg og tro at han ikke skulle behøve det mer, selv om symptomene ikke dukket opp i samme form til samme tid som før. Jaja, gå videre og ta lærdom. Jeg kan aldri gjenta meg selv nok: Alt ordner seg. :-)