onsdag, oktober 31, 2007

Happy Halloween! Ja, da var det halloween idag - en veldig unorsk tradisjon jeg egentlig ikke har noe forhold til, men som sniker seg inn i livet gjennom ivrige og forventningsfulle barn likevell. :-) Vi har markert dagen med hodelykt-tur i skogen. Det var rågøy altså og jeg er så glad for at vi gjorde det. Helt mørkt, fakler og bål, også hode-og lommelykter da. Alt som heter "Jeg er redd for mørket" var langt borte og unger og voksne storkoste seg i skogen. Mathias svinset tilogmed alene rundt omkring.
Mye bedre måte å arkere dagen enn å gå rundt å tigge etter godteri. :-)
Jeg har fått post!! 2 kjempekoselig og knallfine kort. Halloween hilsen fra Kine og et kort med hilsen og bilder fra Catrine. Tusen takk, jenter! Det er verdens koseligste overraskelse å finne ut at noen har tenkt på akkurat deg. :-) *klem*
Jeg vil samtidig få takke Catrine for en flott tid sammen på designteamet til Papirloftet! Du blir dypt savnet der altså. Catrine har fått jobb i hobbybutikk!! Juhuuu! Det blir nok knallgøy. :-) Masse lykke til!




Jeg gjør skolearbeid, forbereder meg til eksamener, scrapper og hverdagen går sin vante gang. Jeg gleder meg til jul. :-)

fredag, oktober 12, 2007

GOD HELG!

Nå er det jammen lenge siden jeg virkelig har følt en utrolig stor glede ved at det endelig er helg! Og det er jo en sånn deilig følelse. :-) Som oftest så har jeg aldri noe skikkelig helgepause - alltid noe som må gjøres ferdig. Sjeldent jeg er så ajour med skolearbeid som jeg er nå - obligatorisk i størst grad vel og merke. Hehe. Så nå tar jeg meg en skikkelig helg med avkobling! Whiiii så deilig! :-) OG jeg legger ved noen sneakpeaks på hva jeg skal gjøre i helga. Er det rart jeg gleder meg????? (tjuvstarta igår selv om jeg ikke hadde lov. *blush*)
Ellers så har vinteren kommet til oss - hvitt og vakkert ute, og det er det en liten gutt i huset her som er veeeldig glad for. Han har misforstått litt da tror jeg, for han spør hver gang det snør om det er jul nå. Hehe. Vi skal ihvertfall ut å lage noe fint i snøen i helga! :-)
Jeg er også glad for at snøen kom og gjorde det koselig og vakkert ute, for da fikk jeg plutselig inspirasjonen jeg trengte for å gjøre det koselig å vakkert inne. Jeg har begynt på storrydding og storvasking og jeg elsker hver en ting som blir helt ren eller hver en ting som blir helt ryddig. Rent og ryddig er noe som med 100% sikkerhet ikke kan kalles for å være oppskrytt!! Hehe.
"Det snør, det snør tiddelibom...." *nynner* "Glade jul, hellige jul...."
Jepp, Linda er i sterkt begynnende julestemning. (Kanskje det Mathias merker og spør om det er jul hele tiden?? Hehe.) Har allerede handlet masse julegaver, fått rydde/vaske trangen og av scrappeutstyret jeg har letet frem så er det juleproduksjonen som har begynt her. Skal dog love å vente litt med julekaker... ;-)
GOD HELG, alle sammen! :-)

onsdag, oktober 03, 2007

Åååå, jeg har så lyst til å scrappe!!! Etter lang tid med noe jeg til dels vil kalle tvangsscrapping, så har lysten kommet tilbake for fullt. Jente-scrappetur til Paris er medisin for mye. :-)

Men...så har jeg ikke tid - i det hele tatt! Kjipern... Men seriøst, nå skal jeg virkelig ha øynene åpne for scrappemuligheter så snart de kommer.

Og jeg skal ihvertfall scrappe når jeg nå snart får pakke fra Papirloftet, for da får jeg de utrolig vakre nye stemplene Siri har laget. Jeg er seriøst bergtatt...sukk. Har du gått glipp av dem, se HER. Også har jeg nå endelig fått bestilt meg akvarellblyanter og diverse annet kult male og skriveutstyr så nå gleder jeg meg! Vi var jo på noen veldig inspirerende kurs med Ashley Calder i Paris (Jeg savner dere allerede jenter!! snufs...)- hun er dyktig altså!!!! Gleder meg til å prøve teknikkene hennes. :-)

Ellers er det også kommer påfyll OG NYE av mine egne stempler hos Papirloftet. :-) Take a look!

Og i samme slenge må jeg bare nevne noen andre nye stempler Papirloftet har fått inn nå. Paperbag studio og Art elements. Rålekre!!

Jeg føler på meg at det blir en særdeles stemplende og malende god høst/vinter på meg i år.
Hihi. Gleder meg!!! (....bare jeg finner tid da.....)

Ha ei fortryllende god helg alle sammen!!! :-)

Paris var fantastisk!!!

Jeg har ikke landet enda og jobber enda iherdig med å å fordøye alle inntrykkene fra turen, og føler vel ikke at jeg makter å uttrykke alt jeg føler og vil si, men jeg får gi det et lite forsøk. Jeg har hatt en helt fantastisk tur!!! Det kunne virkelig ikke vært bedre. Jeg har truffet de herligste jentene i hele verden. Siri, Catrine, Cecilie, Kine, Helle, Rita og Elizabeth!! Vi hadde det så moro - Thank you much for masse god samtale, latter, moro og kjempekoselig tid i Paris (versailles)!! Og jeg sett helt utrolig ting - for et land! Det kan ikke beskrives å se alt i virkeligheten - det må oppleves.



Har ikke så mye tid akkurat nå så jeg får fortelle litt historie i bilder. :-)


En dunge herlige Papirloft-jenter foran Sacre ceur. :-)

Thank you much, jenter, for mye latter og moro!!! :-)


CD var bare så herlig!! En fantastisk personlighet og rett og slett bare nydelig!!


Jeg fikk en god klem av CD! :-)

Corinne Delis!!! Superkoselig dame!

Ashley Calder! For en inspirasjon! Hun er kjempeflink!




Catrine vant 1.plass!!! Så kult! Og hun vant en cricut!!!! Jeg hadde ikke med meg noe ekstra saker, men fikk låne nydelige Hanna-bilder og kjøpte noen saker der og scrappet en LO til samme konkurranse og fikk jammen 5.plass og premie jeg også. :-)